Osowska-Godzinski

Ude

Emilia Osowska (mezzosopran, f. 1984) afsluttede sine sangstudier på Gdansk-akademiet hos Wieslawa Maliszewska. Hun debuterede i 2012 på Baltic-operaen i Gdansk, hvor hun sang partiet som Clarina i Rossinis opera ’Ægteskabskontrakten’ – som en del af en operaproduktion i samarbejde med Gdansk-akademiet.

Emilia har optrådt som leder af novicerne i Puccinis ’Suor Angelica’, og som Dorabella i Mozarts ’Cosi fan tutte’, hvor hun modtog stor anerkendelse fra de lokale medier. Siden 2011 har Emilia være tilknyttet kvartetten Les Femmes og har givet mere end 90 koncerter med ensemblet.

Sebastian Godzinski (klaver, f. 1991) studerer klaver og kammermusik på Gdansk-akademiet. Han er vinder af både nationale og internationale klaverkonkurrencer. Senest vandt han 3. prisen ved den internationale klaverfestival i Naleczów (2014), 2. prisen ved den 24. internationale klaverkonkurrence ‘Roma’ (2014),  og 2. prisen ved den 18. internationale klaverkonkurrence ’Pietro Argento’ i italienske Gioia del Colle (2015).

Sebastian har blandt andet optrådt på Chopin-museet i Warszawa, i den polske ’Witold Lutoslawski’-koncertsal og på Silesian Piast-slottet i Brzeg samt i Italien, Tyskland og Sverige.