Vis-Westergaard

VINDERE

Francine Vis (mezzosopran, f. 1983) har studeret på Conservatorium van Amsterdam, hvor hun afsluttede sine studier i 2009. I 2013 dimitterede Francine fra Operaakademiet i København.

Francine synger jævnligt moderne vokalmusik i Silbersee (ex-vocaallab) under ledelse af Romain Bischoff. I sæsonen 2011-12 sang hun partiet som Flora i Verdis ’La traviata’ på Det Kongelige Teater, hvor hun sæsonen efter sang partiet som Mercedes i Bizets ’Carmen’.

Francine er en efterspurgt solist i både det romantiske, barokke og moderne repertoire og har sunget med blandt andet Malmö Symfoniorkester, Concerto Copenhagen, Mogens Dahl Kammerkor, Athelas Sinfonietta Copenhagen. I 2014 vandt Francine ’Händel-prisen’ og ’Dioraphte Award’ for den bedste fremførelse af et nyskrevent værk ved ’International Vocal Competition ’s-Hertogenbosch’.

Christian Westergaard (klaver, f. 1980) er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 2006. Som akkompagnatør har han arbejdet sammen med en lang række yngre nordiske sangere og har spillet koncerter i blandt andet Wigmore Hall i London, Hamborgs Musikhalle samt i Frankrig,  Italien, Sverige og Norge.

I 1999 og 2000 vandt Christian førsteprisen ved den danske Steinway-

konkurrence og var i 2009 semifinalist i konkurrencer i London og Berlin. Christian har udgivet cd’er på Dacapo Records samt Kontrapunkt. Han har også markeret sig med det Bolero-prisnominerede Liedkompagniet, som han er stifter og kunstnerisk leder af. Han er desuden redaktør på en kommende udgivelse af Herman D. Koppels sange på Edition S, ansat på Syddansk Musikkonservatorium, på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder også med DRs kor.